loading...
Mechatronics Forum
مهدی درودی بازدید : 13 چهارشنبه 15 خرداد 1392 نظرات (1)

ندگی با استرس زیاد می تواند مانند سایر بخشهای بدن به مغز نیز آسیب برساند ، مطالعات پیشین نشان دادند که هورمونهای استرس مانند کورتیزول احتمال بیماری قلبی و سایر بیماریها را افزایش می دهد ، اما یک مطالعه جدید نشان می دهد که هورمونهای استرس ممکن است مغز را کوچک کند . محققان دریافتند که میانسالانی با سطوح زیاد کورتیزول در تستهای حافظه ضعیف عمل می کنند و قسمت هیپوکامپ آنها ، بخشی از مغز که مسئول یادگیری و حافظه است ، کوچکتر است .

به گفته یکی از محققان ( Sonia .j.lupien ) در حال حاضر استرس همه جایی شده و در زندگی روزانه ما پذیرفته شده است . مطالعات زیادی تأثیر منفی استرس را بر سلامت جسمی مانند فشار خون – بیماری قلبی و غیره نشان می دهند ، اما برخی از آنها نیز به اثرات استرس بر سلامت روان اشاره دارند . مطالعات ما مستقیماً تأثیرات طولانی مدت استرس ، یا هورمونهای استرس را بر عملکرد مغز مورد بررسی قرار می دهند .

* استرس مغز سالمندان را کوچک می کند :

در یک سری از مطالعات ، محققان اثرات قرار گرفتن طولانی مدت در معرض هورمونهای استرس را بر عملکرد مغز سالمندان ، بزرگسالان جوان و کودکان بررسی کردند . در اولین مطالعه ، سطوح کورتیزول را در گروهی از سالمندان طی یک دوره ۳ تا ۶ ساله سنجیدند و دریافتند که عملکرد سالمندان دارای سطوح بالای کورتیزول در تستهای حافظه بدتر از عملکرد سالمندان دارای سطوح متوسط یا پایین کورتیزول بود .

بعلاوه ، هیپوکامپ مغز سالمندانی که به مدت طولانی د رمعرض سطوح بالای کورتیزول قرار گرفته بودند بطور متوسط ۱۴٪ کوچکتر بود . این مطالعه بوضوح اثرات منفی استرس طولانی مدت را نشان می دهد و روشن می سازد که عملکرد مغز برخی سالمندان ضعیف تر از سایرین است .

* کاهش توان تفکر بر اثر استرس یا ، آیا استرس شما به اندازه ای است که نمی توانید فکر کنید ؟

در آزمایشهای انجام شده در بزرگسالان ، محققان دریافتند که افزایش موقت کورتیزول تأثیر منفی بر تفکر و مهارتهای حافظه کودکان دارد . اما این نواقص موقتی بودند . نهایتاً ، مطالعه دیگری بر روی کودکان و نوجوانان از طبقات اجتماعی – اقتصادی متفاوت نشان داد که کودکان با سطح طبقاتی پایین تر بطور متوسط سطوح بالاتری از هورمون استرس را داشتند .

مشابه با این یافته ها در مورد بزرگسالان مشخص شد که استرس یک تعدیل کننده مهم عملکرد مغز در کودکان نیز هست .

همه این مطالعات نشان می دهند که افراد در هر گروه سنی به استرس حساس هستند و ما باید اهمیت این فاکتور را بر سلامت روان بپذیریم.

موفقیت در پی شادکامی است 

افراد شاد موفق تر هستند :

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد ، شادی بیش از هر روش دیگری موفقیت را بهمراه دارد . محققان دریافتند که افراد شاد بطور کلی در روابط ، کار و سلامت موفق ترند . با بررسی ۲۲۵ مطالعه انجام شده در زمینه شادی و موفقیت ، محققان دریافتند که افراد شاد آماده طلب و تقبل اهداف جدیدی در زندگی هستند که برای آنها شادی و موفقیت بیشتری را در همه جنبه های زندگی بهمراه دارند .

علت آن است که افراد شاد غالباً خلق و خوی مثبتی را تجربه می کنند و این خلق مثبت باعث می شود برای رسیدن به اهداف جدید و ساختن منابع درآمد جدید فعالانه کار کنند .

وقتی افراد شاد هستند ، احساس اطمینان بیشتری می کنند ، خوش بین تر و پرانرژی تر هستند و دیگران آنها را دوست داشتنی تر و خوش معاشرت می یابند . پس افارد شاد قادرند از این ادراکات بهره بیشتری ببرند .

شادی محرک موفقیت :

محققان در مطالعه ای ارتباط بین ویژگیهای مطلوب ، موفقیتهای زندگی و سلامت را در بیش از ۲۷۵ هزار نفر بررسی کردند . آنها اطلاعات مربوط به سه مطالعه متفاوت را ارزیابی نمودند ، این مطالعات شامل موارد فوق بود :

مطالعاتی که شادی و موفقیت را در گروههای مختلف مطالعاتی مورد بررسی قرار داده بود .

مطالعاتی که شادی و موفقیت را با گذشت زمان دنبال می کرد تا به سئوالاتی همچون ، « آیا شادی موفقیت می آورد ؟ » پاسخ دهند .

مطالعاتی که به بررسی اینکه آیا متغیرهای خاص باعث موفقیت یا شادی می شوند ، پرداخته بود .

نتایج هر نوع مطالعه نشان می دهد که شادی منجر به رفتارهایی می شود که اغلب موفقیت در کار ، روابط و سلامتی را در پی دارد و اینکه این موفقیت از این احساسات مثبت سرچشمه می گیرد . محققان دریافتند که افراد شاد از ویژگیهای متعددی بهره مند هستند که آنها را مستعد موفقیت می سازند . این ویژگیها عبارتند از:

درک مثبت از خود و دیگران

خلاقیت

روابط اجتماعی قوی

سیستم ایمنی قوی

مهارتهای مؤثر کنار آمده با مشکلات

محققان می گویند فرضیه مطالعات گذشته این بوده است که شادی از موفقیت و کامیابی های زندگی ناشی می شود ، اما این مطالعه پیشنهاد می کند که همیشه اینطور نیست . به گفته سرپرست این تحقیق ، بررسی فوق قویاً تأکید می کند که در بسیاری از موارد شادی منجر به نتایج موفقیت آمیز می شود و احتمال برخورداری از ازدواج و روابط موفقیت آمیز ، درآمد بالا ، برنامه کاری بهتر ، درگیری اجتماعی ، ارتقاء سلامت و حتی افزایش طول عمر در افراد شاد بیشتر است 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط blacksite در تاریخ 1392/12/06 و 22:44 دقیقه ارسال شده است

سلام دوست عزيز. چه وب قشنگي داري.
من يه وب تازه زدم.اومدم دربارش نظر بدي.و يه درخواست ديگه دارم.
مياي تبادل بنر يا لينک؟
منطظرم


کد امنیتی رفرش
درباره ما
این سایت در راستای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جوانان این مرز و بوم طراحی شده است.امید بر آنکه به کمک شما عزیزان وایزدمنان بتوانیم قدمی هرچند کوچک در رشد کشورمان برداریم. باتشکر مهدی دررودی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تست تمرکز خلبانان آمریکایی

    سامانه ویدویی وب سایت

    سامانه شارژ سایت
    انجمن سایت

    جدید ترین اخبار علمی
    آمار سایت
  • کل مطالب : 89
  • کل نظرات : 23
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 12
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 466
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 469
  • بازدید ماه : 547
  • بازدید سال : 637
  • بازدید کلی : 44,346
  • کدهای اختصاصی


    
  • انجمن
  • ابزار منو ثابت

    تصویر ثابت

    پشتیبانی